Over autobedrijf Vervoort

Autobedrijf Vervoort is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de loop der jaren is het bedrijf vertrouwd geraakt met alle kennis en een groeiende vaste klantenkring.

Kees Vervoort is al sinds 1978 actief in St. Oedenrode. Begonnen in een schuur van zijn ouders, zag hij zijn autobedrijf steeds sneller groeien. Het duurde dan ook niet lang voordat er een tweede loods bijgebouwd werd. Enige tijd later was het bedrijf, door de bouw van een showroom, helemaal compleet te noemen.

In 2006 werd een noodzaak een deugd. Het autobedrijf moest plaatsmaken door de komst van de A50. Autobedrijf Vervoort pakte deze kans aan door een compleet nieuw pand neer te zetten, volledig ingericht met de nieuwste apparatuur.

Sinds 1 oktober 2010 is Geert Jansen als nieuwe vennoot van Kees Vervoort toegetreden tot het bedrijf. Na 5 jaar samengewerkt te hebben is Kees in 2015 met welverdiend pensioen gegaan. Inmiddels is ook de verkoop van (bedrijfs)auto’s een steeds belangrijkere rol gaan spelen, naast de modern uitgeruste werkplaats. Onder leiding van Geert werken er inmiddels 3 full-time eerste monteurs, welke een perfect geolied team vormen om uw auto te onderhouden.